Aktüel Ürün Kataloglarının mail adresine gelmesini ister misiniz, üstelik ÜCRETSİZ ve anında... Bu hizmet ÜCRETSİZdir. E-Mail Adresinizi yazdıktan sonra açılan pencereyi doldurup açılan formu yollayın ve e-mailinize gönderdiğimiz bağlantıyı onaylayın.

29 Nisan 2020 Bahar Alışverişi ve İndirimli Ürünler Sepeti

Sponsorlu Bağlantılar

Merhaba. Yaptığımız alışveriş listelerinin yenisi ile karşınızdayız. Bu hafta BİM – A101 – ŞOK ve MİGROS’ta satılan ürünlerin bir kaçını sizler için derledik. Alışveriş listesi ve bahara merhaba ürünleri hakkında hazırladığımız alışveriş sepetini aktaralım.

Alışveriş listelerinde bahara hazırlık anlamında saksılar, züccaciye ürünleri ve market ürünleri sizlerle buluştu. Özellikle A101 ve Migros’un sunduğu indirimler oldukça cezbedici idi. Biz de bu ürünleri satın alarak alışveriş listesi aktardık. Gerçek fiş ve fiyatlar ile 29 Nisan 2020 listesini sizlerle buluşturalım.

29 NİSAN 2020 Market Alışveriş Listemiz ve Fiyatlar

Sokağa çıkma yasağı öncesi #EvdeKal ‘mak adına yapılan alışverişlerimiz ve bu ürünlerin indirimleri…

MARKET ALIŞVERİŞLERİ VE A101 – ŞOK – MİGROS İNDİRİMLERİ İLE DEVAM EDİYORUZ

İndirimleri takip ettiğimiz adresleri de aktaralım:

A101 Aktüel: http://aktuel-urunler.com/a101-aktuel-urunler/
Bim Aktüel: http://aktuel-urunler.com/bim-aktuel/
Şok Aktüel: http://aktuel-urunler.com/sok/

Şimdi ise A101 – BİM – ŞOK Katalogları ile bu indirimleri görelim: Karşılaştırma yapmak için aşağıdaki linkleri kullanabilirsiniz: COV-19 sebebiyle alışverişlerimizi günlük olarak gerçekleştiremiyoruz. Dolayısı ile günlük alışveriş listesi paylaşamıyoruz. İlerleyen günlerde tam listeler ile sizlerle olacağız.

Sponsorlu Bağlantılar

Yorumlar