Aktüel Ürün Kataloglarının mail adresine gelmesini ister misiniz, üstelik ÜCRETSİZ ve anında... Bu hizmet ÜCRETSİZdir. E-Mail Adresinizi yazdıktan sonra açılan pencereyi doldurup açılan formu yollayın ve e-mailinize gönderdiğimiz bağlantıyı onaylayın.

Ağustos 2020 Market ve Manav Alışverişi (Aylık Liste)

Sponsorlu Bağlantılar

Ağustos 2020 itibarıyla indirimli ürünler alındı. Denendi, ayın en iyisi seçildi. Sosyal medyada yaptığımız etkinlikler ile sizlerin de katılımı ile alışveriş listeleri hazırlandı. İşte bu ayın indirimli alışverişleri ile ortaya çıkan ve her evin ihtiyacı olan gıda – temizlik- manav ürünleri için yaptığımız araştırmalar ve sunduğumuz detaylar şöyle:

Pek çok kişi tarafından takip edilen BİM, A101, Şok, Migros gibi marketler tarafından ay boyunca sunulan  ve indirimleri ile gelen tüm ürünlere göz attık. Bir evin ihtiyacını karşılayacak şekilde ürünleri derledik ve sizler için satın alarak bu testi bu ayda da gerçekleştirdik. Standart bir kişinin (veya iki kişinin) aylık olarak tüketimi, kullanımı ve günlük aktiviteleri için geçerli ürünleri gördük. Marketlerce indirime alınan bu ürünleri satın alarak deneyimledik. Aktüel Ürün Haber olarak en başından beri yaptığımız bu haberin popülerliği malumunuz… Binlerce insanın alışveriş listelerini oluşturan Aktüel Ürün Haber içerikleri ile ağustos ayı bakınız nasıl geçti, görelim.

Ürünler, fiyatları ve belgeleri karışık olarak verildi, ancak diğer platformlarda bu incelemeleri detaylıca ele aldığımız için tekrar derlemedik. Bu ay favori marketimiz A101 olurken, Migros ve Şok çok fazla tercih edilemedi. Bim ise kendine has ürünleri ile öne çıktığı için ayrıca ele alındı. İleri haftalarda yeni ayın yıldız marketi kim olacak, sizlerin görüşünü de Facebook’tan beklemekteyiz.

 

Ağustos 2020 Ürünleri ve Fiyatları

Ayın en dikkat çeken ürün indirimi çaylar olurken, Yaşadığımız yere yakın bir ildeki yerel bir marketin yaptığı indirimler ile ürünleri %7,5 indirimli alabildik. Bu ay A101’den satın aldığımız ürünlerde piyasaya oranla yaklaşık %10 indirimli alışveriş yapabildik. Migros’ta bu oran %7’lerde kalırken yerel marketin alışverişinde indirimi %15’lere kadar yakalayabildik. İlerleyen zamanlarda bu marketin adını paylaşacağız. Ancak şimdilik indirimlerini detaylıca inceleme kararındayız. Yeni ay fırsatları ile Aktüel Ürün Haber sizlerle olmaya devam edecek. Takipte kalın!

Sponsorlu Bağlantılar

Yorumlar