Aktüel Ürün Kataloglarının mail adresine gelmesini ister misiniz, üstelik ÜCRETSİZ ve anında... Bu hizmet ÜCRETSİZdir. E-Mail Adresinizi yazdıktan sonra açılan pencereyi doldurup açılan formu yollayın ve e-mailinize gönderdiğimiz bağlantıyı onaylayın.

İletişim

Aktüel Ürün Haber sitesi içeriği, haberleri ve incelemeleri editörler tarafından hazırlanmaktadır. Hazırlanan bu içerikler hakkında tüm bilgiler sitemizin “Yasal Uyarı” sayfasında paylaşılmıştır.

Sitemizde yer alan içerikler, makaleler ve haberler hakkında gerekli yasal bilgiler sitemizin “YASAL UYARI” sayfasında paylaşılmıştır. Site editörlerimize ve site sahiplerimize ulaşabilmek için şu bağlantılarını kullanabilirsiniz:

Sitemizin resmi mail adresi: [email protected]

BU ADRESLERE ÖNERİ – ŞİKAYET ve TALEP-lerinizi yazabilirsiniz.

Bu websitesi 14.02.2017 itibari ile bedelsiz olarak devredilmiştir. Tekrar bu websitesi 30 Ağustos 2017 itibari ile bedelsiz olarak online ortamda devredilmiştir. Yeni sahibinin yapacağı işlemlerden eski sahipler hiç bir şekilde sorumlu değildir. Devredilen eski site içerikleri A101 ve Hakmar marketlerden oluşmaktadır. Bu marketlerin haftalık katalogları incelenmiştir. 30 Ağustos 2017 tarihinden sonra siteye eklenen hiç bir içerikten eski site sahipleri sorumlu olmayıp; yeni marketler ve yeni tarihli inceleme haberlerinden eski site sahibi yine sorumlu tutulamaz. 

Güncelleme (13/12/2017)
Bu websitesi 10 Aralık 2017 tarihinde bedelsiz olarak devredilmiştir. Sitenin devredilmesindeki amaç giderlerinin karşılanamamasıdır. Site pek çok haftaya ait inceleme metinleri ile birlikte devredilmiştir. Hakmar ve A101 indirimlerinin incelendiği sayfaların tamamı site içeriğini oluşturmaktadır. Devredilen site içeriği “A101 – Hakmar” market indirim incelemeleri içermektedir. Diğer bir markete devreden tarafından yer verilmemiştir. Sitede 13/12/2017 itibari ile yayınlanacak olan içerikten her ne koşulda olursa olsun devreden sorumlu değildir. 

Bu açıklama 13/12/2017 15:05’te yayınlanmıştır.

Yorumlar