Aktüel Ürün Kataloglarının mail adresine gelmesini ister misiniz, üstelik ÜCRETSİZ ve anında... Bu hizmet ÜCRETSİZdir. E-Mail Adresinizi yazdıktan sonra açılan pencereyi doldurup açılan formu yollayın ve e-mailinize gönderdiğimiz bağlantıyı onaylayın.

3 Mayıs 2020 Market ve Manav Alışverişi (Aylık Liste)

Sponsorlu Bağlantılar

Merhaba. Yaptığımız alışveriş listelerinin yenisi ile karşınızdayız. Bu hafta BİM – A101 – ŞOK ve MİGROS’ta satılan ürünlerin bir kaçını sizler için derledik. Alışveriş listesi ve bahara merhaba ürünleri hakkında hazırladığımız alışveriş sepetini aktaralım.

Alışveriş listelerinde manav, züccaciye ürünleri ve market ürünleri sizlerle buluştu. Özellikle A101 ve Manavların sunduğu indirimler oldukça cezbedici idi. Biz de bu ürünleri satın alarak alışveriş listesi aktardık. Gerçek fiş ve fiyatlar ile 3 Mayıs 2020 listesini sizlerle buluşturalım.

3 Mayıs 2020 Market Alışveriş Listemiz ve Fiyatlar

Sokağa çıkma yasağı öncesi #EvdeKal ‘mak adına yapılan alışverişlerimiz ve bu ürünlerin indirimleri…

Züccaciye ürünlerinde 30 TL’lik alışverişimiz oldu. Bunlara ait incelemelerimizi aktuelurunhaber.com sitemizde aktardık.

MANAV ÜRÜNLERİ

Bu hafta manav alışverişimizin fişini aktaramadık. Çünkü mahallemizde bulunan manavdan alışverişimizi yaptık. Faturalı alışverişimizde sadece tutar yer aldığı için faturayı aktarmadık. Ancak aylık manav alışverişinizi yapıyor ve aşağıdaki ürünleri alıyorsanız 350 TL civarı bir tutarı gözden çıkarmalısınız.

Revize: 6 Mayıs 2020 ile 11 Mayıs 2020 eklemeleri yapıldı.

Şimdi ise Migros Aktüel Ürünleri

Görüldüğü gibi aylık ürünleri şimdilik böyle… Alışveriş listemizi takip etmek için e-mail abonesi olmayı ve sitemizi takip etmeyi ihmal etmeyin!

Sponsorlu Bağlantılar

Yorumlar