Aktüel Ürün Kataloglarının mail adresine gelmesini ister misiniz, üstelik ÜCRETSİZ ve anında... Bu hizmet ÜCRETSİZdir. E-Mail Adresinizi yazdıktan sonra açılan pencereyi doldurup açılan formu yollayın ve e-mailinize gönderdiğimiz bağlantıyı onaylayın.

Mayıs Ayı Gıda Alışverişi Çılgınlığı ve İndirimler

Sponsorlu Bağlantılar

Mayıs ayı alışveriş çılgınlığı denilince normal şartlarda hiç kimse yadırgamaz. Ancak sokağa çıkma kısıtlaması ve bazı önlemler sebebiyle alışveriş ciroları malumunuz düştü. Peki nedir bu alışveriş çılgınlığı ve indirimler. Sizler için sahada inceleme yaptık ve deneylerimizle bu çılgınlığı tanıklık ettik. Başlıyoruz:

A101, Şok, Bim, Migros, Metro ve benzeri pek çok market mayıs ayı 15’inden sonra sürekli dolu! Gıda ürünleri ve özellikle manav ürünlerine ilgi çok artmış vaziyette… İnsanların evlerinde hayatını sürdürmesi, Ramazan Ayı’nın gıda tüketimini artırması ve AVM’lerin bazı mağazalarının kapalı olması pek çok kişiyi tüketime teşvik etmekte! Nasıl mı? Gıda ürünlerinde artan fiyatlar, manav ürünlerinde yaz aylarının gelmesi ile düşmesi beklenen fiyatları, et ve şarküteri ürünlerine olan ilginin artması pek tabi marketleri zengin etti! Mayıs ayı içinde özenle ve minimal düzeyde yaptığımız harcamalar neticesinde oluşturduğumuz örneklem ile mayıs ayı sokağa çıkma kısıtlamasının marketlere ve fiyatlara etkisini ele aldık. Öncelikle her zaman olduğu gibi ürünler ve fiyatları ile başlıyoruz.

Gelelim fiyatlara:

Görüldüğü gibi indirimli alışveriş ile ihtiyaçlarınızı 673,48 TL’ye karşılayabiliyorsunuz. Coca Cola’nın 7,5 TL bandında sabitlendiğini de bu araştırmamızda ayrıca görmüş olduk. En ucuz marketlerin sıralaması ise şimdilik A101 > Migros > Bim > Şok > Diğer şeklinde devam etmiş.

Güncellenecektir. Lütfen takipte kalınız. Siz de alışveriş listelerinizi paylaşabilirsiniz. Mayıs ayı araştırmamızı takip etmeye devam edin.

Sponsorlu Bağlantılar

Yorumlar