Aktüel Ürün Kataloglarının mail adresine gelmesini ister misiniz, üstelik ÜCRETSİZ ve anında... Bu hizmet ÜCRETSİZdir. E-Mail Adresinizi yazdıktan sonra açılan pencereyi doldurup açılan formu yollayın ve e-mailinize gönderdiğimiz bağlantıyı onaylayın.

Haziran 2020 Market ve Manav Alışverişi (Aylık Liste)

Sponsorlu Bağlantılar

Herkese merhaba. Burada sizlere Haziran ayı 2020 yılı çerçevesinde bir ailenin alışveriş listesi ve serüvenini anlatıyoruz. Detaylarda ailenin orta düzeyde bir yaşam sürmesi adına satın alacağı malzemeler ile bu malzemelere göre fiyatlar var. Ayrıca mayıs ayı ile kıyaslamamızı da burada görebilirsiniz. Verilerin ayrıca Aktüel Ürünler sitelerimizde kullanıldığını da hatırlatmak isteriz.

Günümüzde gıda ve temizlik ürünü almak oldukça sıkıntılı hale geldi. 15 günde 4 kişilik normal bir ailenin alışveriş listesi ve ürünleri aşağıda anlattık. Yaklaşık 750 TL tutan bu liste ülkemizde “normal” geçinen bir aileye ait. Bu fiyat verilerini bildiğiniz üzere diğer aktüel sitelerimizde istatistiki amaç için ayrıca kullanıyoruz. Ancak alışveriş listelerini takip ettiğiniz ve fiyatları fişleri ile görmek istediğiniz için ayrıca burada bunları da yayınlıyoruz. İşte haziran ayının yarısına ait alışveriş listesi ve fiyatları!

Ateş pahası… Ürünler gelmeye devam edecek…

Liste hazran ayı sonuna kadar devam edecek…

Sponsorlu Bağlantılar

Yorumlar