Aktüel Ürün Kataloglarının mail adresine gelmesini ister misiniz, üstelik ÜCRETSİZ ve anında... Bu hizmet ÜCRETSİZdir. E-Mail Adresinizi yazdıktan sonra açılan pencereyi doldurup açılan formu yollayın ve e-mailinize gönderdiğimiz bağlantıyı onaylayın.

Mayıs İki Haftalık Market Alışverişi ve Yaz Fırsatları

Sponsorlu Bağlantılar

Marketlerden mayıs ayı içinde satın aldığımız incelediğimiz, deneyimlerimizi aktardığımız yeni ürünleri anlatıyoruz. Yine fiş ve belgeleri ile ürünler tarihleri ve fiyatları ile aktüel ürün haber sitemizde. Başlıyoruz:

Marketler ateş pahası… Girdiğinizde 50 liradan aşağı çıkamıyorsunuz. En basitinden 1 dondurma alsanız bile 5-10 TL harcamak zorundasınız. Ayrıca Corona mevzusu sebebi ile maske satışları başladığından maske dahi almak ateş pahası… 50 Adet tek kullanımlık maske 50 lira! Üstelik bu A101’de. Maliyetinin 0,7 kr olduğu açıklanan bu maskelerin nasıl bu denli yüksek maliyetlere ulaştığını da anlamak güç! İşte ateş pahası MAYIS AYI 2. hafta ve 3. hafta alışverişlerimiz…

Market – Manav – Atıştırmalık ve Yaz Ürünleri

Görüyorsunuz A101’den aldığımız maske 50’li paket… 3 Katlı maske ve burun kısmında tel de var. Tanesi 1 tl’ye gelen ürün! Bundan 2 sene önce tamamen temizlik için aldığımız ve 20-25 TL gibi bir fiyat ödediğimiz maske dahi 2 kat artmış durumda! Üstelik bu devletin tavan fiyatı ile… Gerçekten pes!

Market ürünleri can yakıyor: Temel gıda ürünleri, peynir – şeker – salça ve yumurta! 82,35 TL ödedik. Pes!

Bitmedi! Bakın bi de buna bakın…

Yaz aylarına doğru gidiyoruz. Dondurma ürünlerinde yapılan indirimler, dondurmalar ve atıştırmalıklardan bahsedelim. İlk olarak ürünler ve fiyatları:

DEVAM EDECEĞİZ. ÜRÜNLERİ DERLEYİP Devam edeceğiz. Allah’tan indirimli alıyoruz. Bir sonraki kısımda STANDART MAHALLE MARKETİNDEN bir marketten alışveriş yapıp fişli belgeli aktaracağız.

 

 

 

 

Sponsorlu Bağlantılar

Yorumlar